torstai 1. lokakuuta 2015

Kuukauden kunkut - syyskuu

Ajattelin yrittää tehdä aina kuun vaihteessa koosteen edellisen kuukauden kohokohdista. Mitä jäi mieleen positiivisina kokemuksia.



Patriots-Warriors jääkiekkomatsi. Jännittävääkin jännittävämpi 10-vuotiaiden poikien tasaväkinen ottelu, jossa Patriots nousi 0-2 tilanteesta huomattavasti pienemmästä joukkueesta huolimatta 2-2 tasapeliin. Kummipojan upeat torjunnat maalilla erityisesti 2. ja 3. erässä pitivät joukkuetta pystyssä ja sytyttivät koko joukkueen taistelemaan hienosti pelin viimeiseen sekuntiin asti. Huikea fiilis välittyi katsomoon asti.


North End. Bostonin italialaiskaupunginosa, jossa en ollut ennen käynyt. Tällä kertaa kävin kahdesti, toisella kerralla ystävän kanssa juhlalounaalla. Sympaattinen tunnelma, ihanat tuoksut lounasaikaan kadun varsilla ja pienet yllätykset kuten leipomo erittäin kapealla sivukujalla.



Ystävän seura. Ihana vaihtaa kunnolla kuulumisia,  jakaa arkea ja joskus vain olla. Pitkä välimatka ja saamattomuus aiheuttavat heikon yhteydenpidon, joten on luksusta, kun pääsee näkemään useamman päivän ajan. Hyvät ystävät erottaa siitä,  ettei haittaa vaikkei olisi pidettykään yhteyttä, juttu jatkuu silti sujuvasti. Siitä on toki apua, että olemme tunteneet jo yli puolet elämästämme. Hui, ompa siitä kauan! Toki tähän kuuluu myös kummipojan ja koko perheen näkeminen - aina yhtä mukavaa!

Hostellin sijainti. Valitsin San Franciscon hostellin ennenkaikkea sijainnin perusteella, vaikka hintakin oli halpa. Kävelin tänään sillä alueella, jossa käytännössä katsoen muut hostellit sijaitsevat. Oli sen verran epämääräistä seutua jo aamupäivällä,  että olen iki-onnellinen oman hostellini sijainnista. Tällä seudulla uskaltaa kävellä niin päivänvalossa kuin pimeälläkin.


Ei kommentteja: